Att få vara en del av någons bröllopsdag är så speciellt och att vara någons bröllopsfotograf är helt fantastiskt! Som bröllopsfotograf är man sällan "bara" fotograf. Man är kodinator, frisör, packåsna, psykolog osv. Man hjälper till och fixar med det som behövs helt enkelt.  Det pirriga nervösa, det vackra naturliga ljuset, resorna för att upptäcka underbara nya platser och alla lyckliga stunder under dagen. Allt från fnisset vid förberedelserna, pirret innan vigseln, lyckan när gästerna kramar om efteråt och alla rörande tal under middagen.


Jag skulle älska att vara en del av er bröllopsdag genom att vara den som fångar dagen genom kameran. Jag kommer göra allt för att få er att känna er bekväma under er dag. Professionell, med ett stort leende, stort stöd och från början till slut.


Det är inte billigt att boka en bra fotograf, jag vet! Men det är verkligen en investering för livet. Ni har lagt ner en massa tid och pengar på ert bröllop för att ni ska få er dag precis så som ni önskar. Fotografierna från den dagen är det som kommer finnas kvar när minnet börjar glömma, jag lovar att fotograf inte är något ni vill snåla på. Det är så värt det!


Hur går det till?

1

Är jag fotografen för er?

Tycker ni att det känns som att vi skulle vara en perfect match? Är min bildstill något som tilltalar er? Toppen!  Då skickar ni iväg en bokningsförfrågan! Under kontakt hittar ni formuläret. Så kollar jag om datumet är ledigt! Ett tips är att boka 8-12 månader i förväg då datumen bokas snabbt.

 

2

Ett första möte.

Det första vi gör efter bokning är att planera in ett möte tillsammans där vi går igenom dagen, skriver avtal och lär känna varandra lite bättre. När det är påskrivet skickas bokningsavgiften och när den är betald är er bokning 100% bokad. När det är ett par veckor kvar till bröllopsdagen har vi ett möte till där vi har en provfotografering samt att vi spikar alla tider för bröllopsdagen.

3

Bröllopsdagen.

Äntligen dags för er stora dag! 

Jag följer med er under de timmar ni bokat och inom ett par dagar får ni en liten tjuvkik på mailen med ca 10st bilder. Dessa bilder får ni såklart dela med era nära, lägga ut på socialamedier eller tackkort!

4

Leverans.

Inom 8 veckor från er bröllopsdag levereras era bröllopsbilder. De levereras högupplösta på webbgalleri samt på USB-minne som levereras hem i brevlådan. Webbgalleriet ligger uppe minst ett halvår så det kan delas med nära och kära.